HAS DONER KEBAB ROTTERDAM EERSTE MIDDELLANDSTRAAT

HAS DONER KEBAB ROTTERDAM EERSTE MIDDELLANDSTRAAT Voor iedereen met lekkere trek

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 463 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HAS Doner Kebab Rotterdam Eerste Middellandstraat. Meer weten? Ontdek meer

5 mei 2022 om 23:16 Bestelling was veel te laat
21 mrt 2022 om 11:06 Ajb bak je patat goed. Was gewoon nog half rauw ik bestelde hier, omdat ik altijd heb gevonden dat de doner lekker was en vond het daarom niet zo erg om bijna 15eu te betalen. Buikpijn vind ik het niet waar hoor :-)
8 mrt 2022 om 21:37 De boxen hadden een erg muffe kartongeur wat zelfs in het eten zat, was zo erg dat het al van de tassen te ruiken normaal gezien wel altijd lekker
4 mrt 2022 om 21:03 Has is superlekker! Bezorger top! Alleen tijd bij thuisbezorgd klopt de tijd niet en verspringt steeds.
23 jan 2022 om 22:22 Broodje falafel en frietjes waren weer heerlijk! De frietjes zijn altijd knapperig. Snelle bezorging. Bestel hier altijd
15 jan 2022 om 8:15 heb een aangegeven tijd gegeven nu duurde het een uur omdat er geen rijder in de buurt was abnormaal. jullie moeten teams zetten in elke stad want dit kan niet zo
10 jan 2022 om 2:35 2e bestelling op rij geen volledige bestelling gekregen
4 jan 2022 om 22:43 Kapsalon was lekker maar had ook patat besteld die er niet bij zat.
22 dec 2021 om 22:17 had verkeerd adres opgegeven, maar het was er snel weer. de bezorger was aardig en met dit koude weer verdiende hij een fooi. het eten was lekker dus verdienen de mensen van has een goede beoordeling
16 dec 2021 om 8:54 Verbrande falafel, oude zompige kip. Slechtste dönner die ik ooit ergens heb gegeten. Geen aanrader dus
9 dec 2021 om 13:33 Toen wij ons eten kregen was het koud, gelijk gebeld en ze gaven aan het al veel eerder (30 min) meegegeven te hebben met de bezorgen. Beetje jammer van de bezorger (was bezorger via Thuis Bezorgd). Ook was het eten aangebakken, dus was geen succes
8 dec 2021 om 16:31 Eten werd warm bezorgd, was wel 30 min te laat. Probeerde de zaak te bellen maar bleek dat ze telefonisch niet beschikbaar waren. Vind dat niet zo netjes.