HAS DONER KEBAB ROTTERDAM EERSTE MIDDELLANDSTRAAT

HAS DONER KEBAB ROTTERDAM EERSTE MIDDELLANDSTRAAT Voor iedereen met lekkere trek

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 472 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HAS Doner Kebab Rotterdam Eerste Middellandstraat. Meer weten? Ontdek meer

1 aug 2022 om 18:32 Hele snelle bezorging, volgende keer t vlees iets langere aan t spit laten dan een nog betere beoordeling.
29 jul 2022 om 19:24 Heerlijk en snel! Wel duur geworden!
22 jul 2022 om 21:59 I id not get my order correctly, im still waiting for an response!!!!
17 jul 2022 om 1:25 Jammer 3 menu’s geen drankjes erbij geen servetten en geen bestek bestelde hier jaren maar hoeft niet meer man zo
3 jul 2022 om 0:47 1 uur en 45 min moeten wachten op bestelling
31 mei 2022 om 22:44 Eten was een uur later dan de opgegeven bezorgtijd. Was ook niet meer warm toen het bezorgd werd. Slechte ervaring en teleurstelling qua eten. En €4,99 aan bezorgkosten is belachelijk. Zeker als de bezorger traag is en de trap oplopen te zwaar vind
5 mei 2022 om 23:16 Bestelling was veel te laat
21 mrt 2022 om 11:06 Ajb bak je patat goed. Was gewoon nog half rauw ik bestelde hier, omdat ik altijd heb gevonden dat de doner lekker was en vond het daarom niet zo erg om bijna 15eu te betalen. Buikpijn vind ik het niet waar hoor :-)
8 mrt 2022 om 21:37 De boxen hadden een erg muffe kartongeur wat zelfs in het eten zat, was zo erg dat het al van de tassen te ruiken normaal gezien wel altijd lekker
4 mrt 2022 om 21:03 Has is superlekker! Bezorger top! Alleen tijd bij thuisbezorgd klopt de tijd niet en verspringt steeds.
23 jan 2022 om 22:22 Broodje falafel en frietjes waren weer heerlijk! De frietjes zijn altijd knapperig. Snelle bezorging. Bestel hier altijd
15 jan 2022 om 8:15 heb een aangegeven tijd gegeven nu duurde het een uur omdat er geen rijder in de buurt was abnormaal. jullie moeten teams zetten in elke stad want dit kan niet zo