HAS DONER KEBAB ROTTERDAM EERSTE MIDDELLANDSTRAAT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 478 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HAS Doner Kebab Rotterdam Eerste Middellandstraat. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 21:02 Het eten was helaas koud heb alles moeten weggooien
26 nov 2022 om 16:42 Eten was goed, maar waar was de sprite?
23 nov 2022 om 19:47 Heerlijk zelfs mijn frietjes waren nog warm .
29 sep 2022 om 8:03 Eten was lauw vlees in mijn Durum ver te zoeken niet te vergelijken met een Durum die ik daar ter plekke bestel. € 4.99 bezorgkosten...
1 aug 2022 om 18:32 Hele snelle bezorging, volgende keer t vlees iets langere aan t spit laten dan een nog betere beoordeling.
29 jul 2022 om 19:24 Heerlijk en snel! Wel duur geworden!
22 jul 2022 om 21:59 I id not get my order correctly, im still waiting for an response!!!!
17 jul 2022 om 1:25 Jammer 3 menu’s geen drankjes erbij geen servetten en geen bestek bestelde hier jaren maar hoeft niet meer man zo
3 jul 2022 om 0:47 1 uur en 45 min moeten wachten op bestelling
31 mei 2022 om 22:44 Eten was een uur later dan de opgegeven bezorgtijd. Was ook niet meer warm toen het bezorgd werd. Slechte ervaring en teleurstelling qua eten. En €4,99 aan bezorgkosten is belachelijk. Zeker als de bezorger traag is en de trap oplopen te zwaar vind
5 mei 2022 om 23:16 Bestelling was veel te laat
21 mrt 2022 om 11:06 Ajb bak je patat goed. Was gewoon nog half rauw ik bestelde hier, omdat ik altijd heb gevonden dat de doner lekker was en vond het daarom niet zo erg om bijna 15eu te betalen. Buikpijn vind ik het niet waar hoor :-)